Saratele

de mihaelaM in Dulciuri, 25 Iun 2011 | 8395 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g faina
  • 100 ml lapte
  • 1lingura untura
  • 5 oua+1ou pt uns
  • 250 g margarina
  • 350-400 g branza sarata
  • drojdie( cat o nuca)
  • 1lingurita sare
  • mac
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saratele:

Faina o cernem intr-un lighenas unde vom face un cuib si vom pune margarina topita la cuptorul cu microunde, 5oua, branza data pe razatoare, laptele cald,untura,drojdia si sarea.

Amestecam totul pana ce aluatul nu se va mai lipi de maini,acoperim cu un prosop si lasam 20-30 min sa creasca.

Pe masa de lucru intindem foaie si o taiem fasii.

Tava de la aragaz o ungem cu putina untura apoi luam fasiile taiate,le rasucim si le punem in tava,le ungem cu ou si presaram mac.

Dam la cuptor cam 20-25 min.pofta buna!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

Tartă cu cartofi - Cea mai simplă și savuroasă rețetă

pe 02.05 la 09:26

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bougatsa