Saratele

de cec in Dulciuri, 22 Ian 2011 | 6367 vizualizari

 

Sunt 'uscate' si crocante si imi plac mult si se pare ca si copiilor le plac, e bataie pe ele

 

INGREDIENTE

  • 1 cana bors
  • 1/2 cana untura
  • chimen (de data asta nu am pus canu am avut)
  • sare
  • cascaval
  • faina cat cuprinde pt a iesi un aluat care se intinde
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saratele:

se amesteca toate ingredientele, apoi se lasa la odihnit

Apoi se intinde o foie si se taie dupa preferinta

Se coc la foc potrivit

Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

cec 1

23.01.2011, 19:27

multumesc
Ruxy si mie imi place sa rontai ceva cand vizionez un film

MotanLaOale 1

24.01.2011, 11:15

bune bune

mamaieelena 1

22.02.2011, 14:25

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Saratele