Saramura de peste

de Pasiune pentru bucatarie in Peste, 21 Noi 2010 | 8070 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 pesti(macrou)
  • 3 rosii(eu am avut in bulion)
  • 1 capatana de usturoi
  • 2 ardei iuti
  • sare,piper,verdeturi italienesti
  • patrunjel

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saramura de peste:

Pestele se curata,se spala si se "cresteaza".Se condimenteaza si se pune pe gratar,pana se rumeneste pe ambele parti foarte bine.Se aseaza intr-o tava pana se pregateste saramura.
Intr-o oala se pune apa,sare,piper si rosiile taiate si se da in cateva clocote;la final se adauga usturoiul pisat,ardeii tocati si patrunjelul verde.Saramura se toarna peste pesti si se lasa macar 30 de min sa se intrepatrunda aromele.Se serveste cu mamaliguta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Saramura de peste" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

Pasiune pentru bucatarie 1

22.11.2010, 13:49

te servesc nadina,cand mai e dezlegare

divainbucatarie 1

22.11.2010, 20:43

asa cum am mai spus si nadinei, imi place ff mult saramura de peste!

nadina73 1

22.11.2010, 20:55

scuze acuma am vazut ca uitasem de fursi sa le fasgata le-am pus

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Saramura de salau