Saramura de pastrav - cu busuioc si legume coapte

de mihaelar63 in Pastrav, 19 Aug 2017 | 6227 vizualizari

COMENTARII (30)

kytz 1

09.09.2017, 10:22

Un preparat super, ultra, mega BUUUUUUUN!

Bubulyk 1

28.09.2017, 22:24

Rahela Velicu 1

26.11.2017, 08:58

tina58 1

26.11.2017, 12:48

Eu stiu ca saramura se face cu pestele fript pe gratar nu prajit in tigaie.

mihaelar63 1

26.11.2017, 13:34

Citind cu atentie , este specificat: ,,
Ideal ar fi ca pestele sa se prajeasca pe pat de sare"- . Denumirea de saramura vine de la prajirea pe pat de sare , fie pe gratar sau pe alte suprafete / vase . Ne adaptam conditiilor de locatie si de necesitati . Este indicat evitarea consumului excesiv de sare . . Unele persoane au capacitate de adaptare - altele nu )

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pastrav cu legume in stil chinezesc