Saramura de caras

de Dya Daniela Andrei in Crap / Caras, 17 Iun 2011 | 9322 vizualizari

COMENTARII (41)

Bunica 1

21.06.2011, 09:26

Wow, wow ce peste bun !

Dya Daniela Andrei 1

21.06.2011, 11:41

pompierulpescar 1

26.08.2011, 15:28

Imi pare rau, dar reteta de saramura esteastfel: Se eviscereaza pestele, se spala, nu se curata de solzi , se usuca pe un prosop si se aseaza pe o tabla pe care am pus sare gronjoasa. Se lasa pana cand se ard solzii. De aici, sunt mai multe felui de a pregati saramura. Pestele nu se prajeste ! Va rog sa nu va suparati!

DIANA B 1

26.08.2011, 15:33

Pompierulepescar , si daca n-ai conditii sa faci cum zici tu , dam foc la casa si te chemam pe tine , nu ?

pompierulpescar 1

26.08.2011, 15:45

Dvs. nu aveti aragaz? Nu va suparati, daca coaceti ardei sau vinete , va trebuie o casa ignifuga? Cu stima.

DIANA B 1

26.08.2011, 15:55

Am aragazuri si gratare ... ca mi-s avuta dar in curte si casa nu mi-i ignifuga , doar asigurata full ... Cu drag ...

pompierulpescar 1

26.08.2011, 17:55

A fost o placere "conversatia" cu dvs. O zi buna

gaby_duceag 1

26.08.2011, 18:05

ce tare

Dya Daniela Andrei 1

27.08.2011, 09:05

Asa cum spuneai exista mai multe metode de a o pregati!

pompierulpescar 1

27.08.2011, 15:27

Imi pare rau ca va contrazic.In wikipedia (enciclopedia libera) , se arata foarte clar: SARAMURA de peste - peste care se frige pe o tabla (plita) incinsa, presarata in prealabil cu care mare. MODALITATEA de a face zeama este, intradevar diferita . Multumesc si o zi buna.

Cris2711 1

27.08.2011, 15:31

ce discutii aprinse

Cris2711 1

27.08.2011, 15:31

dar si utile

DIANA B 1

27.08.2011, 15:48

@Pompier , pescar ... nu mai conteaza ce ... placerea a fost de partea mea sa ne conversam ... da' io n-am pus ghilimele ... si ptr ca-i ziua Mihaelei - MIHA , primesti bonus

pompierulpescar 1

28.08.2011, 07:22

Ghilimelele le-am pus deoarece nu am schimbat pareri tete a tete.Ozi buna

DIANA B 1

28.08.2011, 11:15

@pompierulpescar , carcotasule

portiadelumina 1

19.12.2012, 08:05

Ce bine arată, ce gust minunat trebuie să fi avut.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Khachapuri - Plăcintă tradițional georgiană cu brânzeturi

pe 31.12 la 10:43

Ciorbă de legume acrită cu zeamă de varză - Rețeta gustoasă și răcoritoare

pe 31.12 la 10:09

Ruladă cu cremă de ciocolată și caramel - Desertul rapid și delicios de casă

pe 30.12 la 15:13

Buturuga cu crema de castane - Reteta delicioasa fara zahar

pe 28.12 la 22:08

Buturuga Padurea neagra - Reteta dietetica si usoara

pe 28.12 la 21:41

TOP
utilizatori

RODIMUR

2166 puncte

Catalina L

1672 puncte

Rocsi

1388 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Caras prajit, cu mujdei si mamaliguta