Imi plac enorm sandwich-urile facute la aparat, calde, sa se intinda cascavalul paaaaana departe cand musc din el, dar, cateodata, prefer un sandwich asa la rece, satios si plin de gust. Cam asa a fost acesta, super, super bun si cel putin jumatate de zi nu iti mai este foame, ca are doar ingrediente consistente.
Muschiuletul de porc:
Spalam bine muschiul de porc, il stergem cu un servetel.
Il taiem bucatele potrivite.
Intr-un bol amestecam sare, piper, boia de ardei dulce, boabe de piper alb, uleiul de masline si cimbrul uscat. In acest amestec punem bucatile de carne, le invartim bine. Acoperim bolul si il dam la frigider peste noapte. Este bine sa facem asta de seara pentru ca sa isi ia carnea din arome si dimineata sa ne fie mai usor sa pregatim sandwich-urile. Pun si o poza cu muschiuletul de porc, ca sa va faceti o idee cum arata, sa nu il confundati cu muschiuletul adica pastrama/sunca din comert
Incingem o tigaie grill, o stropim cu ulei si punem bucatile de carne.
Le rumenim pe toate partile, le scoatem pe un platou si le taiem fasii.
Ouale le batem spuma cu sare, piper si ierburile de Provence.
Intr-o tigaie incinsa punem untul, cand s-a topit, turnam ouale batute.
Rumenim omleta pe ambele parti, o scoatem pe o farfurie si o taiem bucatele.
Castravetele murat il taiem feliute.
Rosia o spalam si o facem felii rotunde.
Mini baghetele le taiem in doua pe lungime.
Partea de jos o ungem cu un strat generos de crema de branza.
Asezam bucati de carne, felii de rosie si de castravete murat.
Presaram boabe de porumb, apoi punem si bucatele de omleta.
Asezam capacul la bagheta! Vom obtine doua sandwich-uri absolut delicioase!
Sa aveti pofta!