Sandwich cald cu pui, sos si mazare

de laylalala in Pui, 16 Feb 2010 | 5545 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 gr friptura de pui ramasa, maruntita
  • 8 felii de paine
  • 4-6 linguri mazare din conserva, scursa
  • Pentru sos
  • 40 gr amidon alimentar
  • 1 lingurita praf de chili
  • ¼ lingurita paprika
  • 400 ml zeama de supa de pui
  • 1 lingura ketchup
  • 1 lingurita mustar
  • 1 lingurita sos de soia
  • 1 lingurita otet balsamic
  • 1 lingurita miere
  • sare si piper, dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandwich cald cu pui, sos si mazare:

Pentru sos, amesteca toate ingredientele intr-o cratita, in afara de amidonul alimentar.Pune cratita pe foc si lasa amestecul sa dea intr-un clocot..Intre timp amesteca amidonul alimentar cu 50 ml apa rece si toarna-l in amestecul din cratita .Gateste sosul pana cand incepe sa se ingroase, amestecand continuu.Pastreaza-l cald pana cand il folosesti.

Pentru sandwich-uri, aseaza 4 felii de paine pe suprafata de lucru.Imparte in mod egal friptura de pui pe fiecare felie de paine, stropeste carnea cu cate 1-2 linguri sos si acopera apoi cu 4 felii de paine ramase.Stropeste sandwich-urile cu sosul ramas, presara mazare peste acestea si serveste-le.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandwich cald cu pui, sos si mazare" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (6)

ionix 1

16.02.2010, 21:09

eu am intrat pe blogul tau si sincer wow wow wwwoooooooooooooooowwwwwwww... ai 16 ani si gatesti minunatiile alea... imi vine sa-mi ascund capul in nisip ca strutul... bravo!

Miha 1

16.02.2010, 22:19

Bine ai venit Laura!

Teo 1

16.02.2010, 22:21

cat de curand in aceasta echipa vei invata sa bucataresti; asteptam retete de acolo!

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pui la punga cu piure sau pranzul de duminica II