Un sandwich delicios , consistent si foarte usor de preparat. O idee minunata pentru micul dejun.
Feliile de paine se decupeaza in mijloc . Intr-o tigaie incinsa se pune un strop de ulei si se intinde pe fundul tigaii,apoi se pune felia de paine (fara miez).In interiorul feliii de paine se pune oul,se asezoneaza cu sare si piper si se lasa 1-2 minute pana incepe sa se faca.Se adauga peste ou,salamul si branza si se mai lasa 1-2 minute.Apoi se pune miezul de paine decupat si se apasa usor cu o spatula de lemn (nu este problema daca galbenusul oului se sparge si curge pe margine).Se intoarce sandwichul pe cealalta parte si se mai lasa 1-2 minute pana se rumeneste si oul este facut in totalitate.Se serveste cald.
Pofta buna !
1
Branza se poate inlocui cu felie de cascaval
2
De preferat ar fi ca feliile de paine sa fie toast
3
Peste ou se pot adauga si condimente cum ar fi paprika,usturoi granulat,chilli,curry etc.