Sandvisuri cu ceva fin de la Delaco, cu verdeata si mozzarella

de babi5 in Aperitive / Garnituri, 17 Oct 2013 | 3271 vizualizari

 

Simplu,sanatos si gustos

 

INGREDIENTE

  • 250 gr paine alba feliata
  • 75 gr Ceva fin de la Delaco cu verdeata
  • 50 gr mozzarela Delaco
  • 1 ardei rosu
  • 1 bucata de castravete cca.50 gr
  • frunze patrunjel pentru decor
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvisuri cu ceva fin de la Delaco, cu verdeata si mozzarella:

Prima data am prajit pinea,apoi am uns-o cu Ceva fin de la Delaco cu verdeata ,am taiat mozzarela Delaco fisiute, le-am aranjat pe  bucatile de pine ,apoi am curatat ardeiul si l-am spalat, apoi l-am sters cu un prosop absorbant de apa.

L-am taiat fisiute si am ornat senvisurile, la fel am procedat si cu castravetele.

Frunzele le-am spalat si am ornat cu ele.

Sandvisurile sunt gata pentru a fi servite .

Pofta mare sa aveti!ca de bune sunt  superrrrrrrrr!! bune  si sanatoase ..

TIPS-URI

1

Pentru micul dejun si chiar pentru cina sunt nemaipomenite ..

2

Un sandvis fara carne numai cu produse Delaco si legume ..sanatate curata ..

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvisuri cu ceva fin de la Delaco, cu verdeata si mozzarella" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Mini tarta mic dejun