Astăzi vă prezint o idee de sandviș "creativ"!
Sper să vă placă!
Se pregătesc toate ingredientele.
Salata proaspătă și roșia se spală sub jet de apă rece și se lasă la scurs pe șervete absorbante.
Cu ajutorul unui pahar larg la gură, tăiem cașcavalul în formă de cerc, iar cu un cuțit ascuțit facem decupaje, dând forma paletei de culori.
Pregătim sandvișul.
Pe o felie de pâine se pune felia de salam și cea de cașcaval. Continuăm cu poziționarea culorilor (eu am folosit bucăți de roșie, cașcaval, măsline, salam, ceapă verde, gălbenuș fiert). Ordinea este aleatorie și nicidecum obligatorie (puteți folosi ce aveți la îndemână, de la bucăți de legume proaspete până la sosuri). Acoperim cu cealaltă felie de pâine.
Se servește simplu, cu frunze de salată sau alături de un ou fiert moale / cleios și ceai dar este potrivit și pentru pachețel.