Sandvis tortulet

de Ligia Bxl in Sandvisuri, 24 Mar 2014 | 2730 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • paine pita
  • rosie chery
  • icre roz ptr ornat
  • cascaval Delaco
  • patrunjel ptr ornat
  • ridichii
  • branza albastra
  • crema de branza cu ierburi
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis tortulet:

Am spalat si curatat ridichiile si le-am taiat feliute.

Pe o farfurie am montat sandvisul:am pus o bucata de paine pita pe care am uns-o cu putina crema de branza cu ierburi,apoi peste am pus cascaval si am uns cu putin icre roz apoi am pus iar o bucata de paine pita(sau lipie),crema de branza cu ierburi si am presarat putina branza albastra apoi am pun feliute de ridichii,cascaval si iar putina crema de branza,deasupra am pus a treia bucata de paine pita si am ornat cu icre roz,frunze de patrunjel si rosie chery.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis tortulet" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

Rocsi 1

24.03.2014, 20:40

Tare frumos

Ligia Bxl 1

24.03.2014, 21:21

multumesc mult fete dragi

elucubratiiculinare 1

24.03.2014, 22:21

waw

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sandwich in lipie