Sandvis pentru Ziua Tatalui

de Satisfyyourcravings in Sandvisuri, 28 Iun 2015 | 2391 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 Bagel cu seminte (covrig evreiesc)
  • 3 felii pastrama de buna calitate
  • cateva frunze de rucola
  • 1 lingura maioneza dietetica
  • 1/2 lingura sos Sriracha (sos picant)
  • 1 ou
  • 1 felie branza Gouda afumata
  • 1/2 avocado taiat felii
  • putin unt
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis pentru Ziua Tatalui:

Se amesteca maioneza cu Sriracha. Bagelul se taie longitudinal si se unge cu mixul de maioneza. 

Intr-o tigaie, se incalzeste untul si se prajeste oul. Alaturi se aseaza feliile de pastrama. Se intoarce oul si se adauga felia de branza deasupra. In acelasi timp se intorc si feliile de pastrama. 

Pe bagel se adauga apoi feliile de avocado, putina sare, rucola, pastrama si oul si se acopera cu cealalta jumatate de bagel. 

Se consuma imediat.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis pentru Ziua Tatalui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Sandvis cu cascaval Delaco, sunca si mar