Sandvis italian

de Mitinita in Sandvisuri, 9 Apr 2014 | 4457 vizualizari

 

O explozie de arome,dar e neaparat ca chifla sa fie proaspata.

 

INGREDIENTE

  • o chifla proaspata
  • prosciutto
  • rosii uscate la soare si frunze de busuioc si conservate in ulei de masline
  • cascaval Delaco
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis italian:

Taiem chifla in doua.

Pe o felie punem putin ulei de masline,adaugam prosciutto,apoi rosiile si busuiocul.

La sfarsit punem casscavalul.

Inchidem cu cealalta felie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis italian" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (11)

Pushaa 1

09.04.2014, 13:13

Lavinia 1

09.04.2014, 15:45

Bya Ralu 1

09.04.2014, 16:31

excelent

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]