Sandvis cu sardele picante si branzica

de simona72 in Sandvisuri, 3 Noi 2013 | 2794 vizualizari

 

Seamana putin cu pasta de peste, dar cu mai multe arome...

 

INGREDIENTE

  • cateva bucati de sardele dintr-o conserva
  • 2 lingurite de branzica ceva fin de la Delaco
  • 1 fir de ceapa verde
  • zeama si coaja de la 1 felie de lamaie
  • sare si piper dupa gust
  • 1 felie de paine
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis cu sardele picante si branzica:

2-3 bucati de sardele le taiem marunt. Le punem intr-un castronel si adaugam branzica, coaja si zeama de lamaie, un strop de sare si piper(nu prea multa pt ca si pestele este sarat si picant) , 1 lingurita din uleiul din conserva, 1/2 dintr-un fir de ceapa verde taita rondele. Amestecam toate ingredientele si cu pasta rezultata ungem o felie de paine. Mai punem deasupra restul de ceapa verde, 2 fileuri de peste si putina zeama si coaja de lamaie. Pofta buna!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis cu sardele picante si branzica" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Sandvis cu cascaval Delaco, sunca si mar