Sandvis cu oua, branza Cheddar si bacon

de Satisfyyourcravings in Sandvisuri, 7 Dec 2015 | 3436 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 felii de paine cu tarate
  • 2 oua
  • 1 lingura unt
  • 20 grame branza Cheddar, taiata cuburi mici sau rasa
  • 2 felii bacon
  • sos picant (eu am folosit Tabasco Chipotle)
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis cu oua, branza Cheddar si bacon:

Cu ajutorul unui pahar sau al unei forme rotunde pentru taiat biscuiti, se gauresc ambele felii de paine. Se prajesc intr-o tigaie fara ulei pana devin aurii. 

Se sparge cate un ou in interiorul fiecarei gauri, avand grija ca galbenusul si mare parte din albus sa ramana in gaura. Se prajesc la foc mediu 2-3 minute. 

Cu ajutorul unei spatule, se intorc feliile de paine cu grija si se lasa la prajit inca 1 minut. Se adauga untul si se scutura tigaia astfel incat feliile de paine sa se prajeasca in unt. 

Se adauga branza pe una dintre felii si se lasa 1 minut sa se topeasca. Se stropeste felia cu branza cu sos picant si se aseaza baconul deasupra, apoi se inchide sandvisul cu cealalta felie. 

Se serveste imediat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis cu oua, branza Cheddar si bacon" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

miki_a 1

08.12.2015, 08:47

Ce bun ar fi la ora asta! Multumesc pentru precizarea tipului de sos! In curand "ma dau" la retetele tale!

Gicuta 1

08.12.2015, 09:46

Satisfyyourcravings 1

09.12.2015, 21:22

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifteluțe marinate - Rețeta bună ca la mama acasă

pe 12.11 la 10:23

Mancare de fasole cu afumatura - Reteta traditionala gustoasa

de laura_n 7

pe 11.11 la 18:32

Chiftele de porc - Rețeta simplă și savuroasă

pe 11.11 la 10:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sandvis "Casa"