Sandvis cu marar uscat

de Mitinita in Sandvisuri, 31 Oct 2013 | 2553 vizualizari

 

Sigur o sa va intrebati ce sandvis poate sa fie asta din doar trei ingrediente,iar unul din ele fiind mararul. Ei,asta cere maruntica mea la pachetel si inca de doua ori pe saptamana daca se poate. Iubeste mararul,de cate ori fac un sos cu iaurt sau smantana ma si taxeaza daca n-am pus marar. Recomand mararul de la Kotanyi,e verde si foarte aromat,desi am uscat si noi asta vara,la umbra,a iesit galben si nu este atat de bun la gust ca acesta.
Daca nu e pentru pachetelul de scoala,mai punem si niste usturoi granulat.

 

INGREDIENTE

  • o chifla
  • crema de branza cu smantana Delaco
  • marar uscat Kotanyi dupa gust
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis cu marar uscat:

Taiem chifla in doua si o ungem cu crema de branza. Presaram marar dupa gust.

Nu e nevoie de sare sau alte condimente,mararul are o aroma placuta si se combina foarte bine cu crema de branza,de asemenea cu smantana si iaurtul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis cu marar uscat" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (3)

Lia_ 1

31.10.2013, 21:59

ce bine ca-i place mararul. eu pana acum il cam strecor printre dinti
o fi simplu dar combinatia e aia ok pe care o foloseam si la unele dintre ouale umplute

MotanLaOale 1

31.10.2013, 22:26

MIUTA 1

01.11.2013, 21:21

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Lipie umpluta cu mozzarela, kaizer si ceapa verde