Sandvis cu "ceva fin" si cascaval "DeSenvis" de la Delaco

de Merisor in Sandvisuri, 17 Oct 2012 | 2750 vizualizari

 

Un sanvis care imbina branzeturile cu legume si preparate din carne.

 

INGREDIENTE

  • crema de branza "Ceva fin pufos" de la Delaco
  • cascaval DeSenvis de la Delaco
  • rondele de rosii
  • rondele de castraveti
  • rondele de masline
  • felii de salam Victoria
  • frunze de salata verde
  • felii de paine toast cu secara
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis cu "ceva fin" si cascaval "DeSenvis" de la Delaco:

Spalam legumele si le lasam la scurs. Feliile de paine le ungem cu crema de branza cu verdeata "Ceva fin" de la Delaco. Taiem castravetii si rosiile in rondele subtiri, iar maslinelor le scoatem samburii si le taiem tot rondele. Pe o felie de paine asezam o felie de cascaval "DeSenvis", iar pe cealalta asezam intai rondelele de rosii, apoi pe cele de castraveti, feliile de salam, carora le dam o forma atractiva si apoi asezam in forma de lantisor, rondelele de masline. Lipim cele doua felii cu ingredientele si le presam. Ornam platoul cu frunze de salata verde, pe care noi le mancam impreuna cu sandvisul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis cu "ceva fin" si cascaval "DeSenvis" de la Delaco" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciocolată albă de casă cu nuci și merișoare - Desertul delicios și aromat

pe 04.10 la 17:37

Portokalopita - Rețeta grecească de plăcintă aromată, cu portocale

pe 04.10 la 16:54

Turta Dulce – Reteta Traditionala de Turta Dulce Moale si Aromata

pe 04.10 la 14:56

Lahmacun – Reteta Autentica pentru Pizza Turceasca cu Carne

pe 04.10 la 14:50

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1271 puncte

Lau

Lau 9

1181 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

RODIMUR

1133 puncte

oanapl

1104 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sendvis cald cu crema de branza cu usturoi