Sandvis alb-rosu

de Monya in Sandvisuri, 4 Noi 2013 | 3171 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 felii paine
  • 1 cutie branza Delaco ceva fin
  • 1 rosie
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis alb-rosu:

Se unge o felie de paine cu un strat generos de branza fina.

Se adauga rosia taiata cubulete.

Se serveste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis alb-rosu" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]