Sandvis

de aalliinnaa07 in Sandvisuri, 26 Oct 2012 | 2846 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 chifla cu susan
  • 1 cartof
  • branza topita
  • salata de varza
  • 1 rosie
  • 1 castravete murat
  • cascaval delaco
  • parizel
  • 1 catel usturoi(optional)
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis:

Taiem chifla in doua si ungem ambele parti cu branza topita. Pe o parte punem 2 felii de parizel (salam,sunca) ce doriti si pe cealalta parte cascaval ras, apoi il introducem in cuptorul cu microunde si il incalzim 1 minut la 450W. Dupa ce il incalzim, il scoatem si punem peste cartoful taiat pai si prajit, apoi rosia si castravetele taiate in felii subtiri, 1 catel de usturoi taiat marunt si salata de varza.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

MotanLaOale 1

26.10.2012, 13:54

Lau 1

26.10.2012, 14:10

bun

Miha 1

11.11.2013, 16:37

retetele inscrise in concurs trebuie sa fie postate in site dupa data de 15 octombrie 2013. Retetele tale, din pacate, nu se incadreaza

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Lipie umpluta cu mozzarela, kaizer si ceapa verde