Când a văzut Robert sandviș-ul a exclamat: ”Ăsta-i tortul pentru ziua mea!!!” :)) E suficientă introducerea! :))
Pâinea se taie felii, ca și un tort, se unge cu puțin ulei de măsline și se dă la prăjit în cuptorul preîncins cca. 10 minute la foc mic, pe fiecare parte. Se scoate din cuptor, se freacă cu usturoi, apoi se unge fiecare felie cu brânzică Ceva fin cu smântână și verdeață, se așează pe prima feliie, salamul cu verdețuri, cașcaval feliat, varză fideluță, felii de roșii și brânzică topită. Următoarea felie se ornează după ce a fost unsă cu cremă de brânză, cu mușchi file, cașcaval, varză fideluță, roșii și brânză topită de la tub. Se continua alternarea feliilor până ce se termină ingredientele, alternând mezelurile. Apoi se acoperă cu capacul de pâine și se dă din nou la cuptor, atât cât să se prelingă cașcavalul.
Spor și poftă bună! Sper că în seara asta Zmeii vor fi sătuli :))
1
Se poate folosi orice pâine rotundă de cca. 20 cm, diametrul ;)