Saleuri din aluat cu osanza

de Constelatialeu in Aperitive / Garnituri, 16 Ian 2014 | 9871 vizualizari

 

Din categoria am facut aluat cu osanza si acum ma dau in barci sa-l consum....si cu aceasta ocazie testez si noul meu aparat foto,primit cadou de la ''fan clubul meu-Adi si Nico''.....

 

INGREDIENTE

  • 450 g aluat cu osanza
  • 1 lingura ulei masline
  • 100 g branza de oaie
  • mac
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saleuri din aluat cu osanza:

Se intinde aluatul intr-o foaie dreptunghiulara,se unge cu ulei de masline,se rade branza de oaie si apoi se taie in fasiute potrivite care se aseaza in tava tapetata cu hartie de copt.Se da tava la cuptor cca 15-20 min,in functie de cuptorul fiecaruia....

Reteta de aluat o gasiti aici...http://www.bucataras.ro/retete/aluat-cu-osanza-55921.html

Daca ti-a placut reteta noastra "Saleuri din aluat cu osanza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu pișcoturi de casă - Desertul care te cucerește prin gust și aromă

ieri la 10:46

Orez cu lapte - Rețeta delicioasă pentru desertul copilăriei

ieri la 10:38

Pișcoturi de casă - Rețeta simplă și ușoară

ieri la 10:32

Khachapuri - Plăcintă tradițional georgiană cu brânzeturi

pe 31.12 la 10:43

Ciorbă de legume acrită cu zeamă de varză - Rețeta gustoasă și răcoritoare

pe 31.12 la 10:09

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

2166 puncte

Catalina L

1672 puncte

Rocsi

1388 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Aperitive saratele cu sunca