Salau pane cu cimbrisor lamaiat

de mihaelar63 in Salau, 14 Iun 2014 | 3904 vizualizari

 

Am folosit salaul pane ca aperitiv . Daca se pune langa el o garnitura poate fi luat si ca masa principala .

 

INGREDIENTE

  • 1 kg salau
  • 100 gr faina alba
  • sare
  • piper
  • 2 oua
  • 2 linguri lapte
  • 1 lingura cimbrisor lamaiat tocat
  • ulei pentru prajit
  • rosii, castraveti,lamaie
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salau pane cu cimbrisor lamaiat:

Salaul se curata , se spala si se feliaza bucati .

Sarati si piparati pestele .

Se sparg doua oua care se bat bine cu lapte , sare si cimbrisor tocat.

Pestele se da prin faina alba . Scuturati bine de surplusul de faina .

Salaul se trece prin oul batut si se prajeste in ulei incins pe ambele parti .Se scoate pe un servetel de hartie care va absorbi surplusul de ulei .

Serviti salaul pane cu cimbrisor alaturi de legume proaspete si lamaie

TIPS-URI

1

Daca aveti oua de casa , spargeti separat fiecare ou pentru a le verifica prospetimea .Albusul trebuie sa fie clar si galbenusul sa nu se imprastie , sa aiba o culoare frumoasa si omogena galben-portocalie .

Daca ti-a placut reteta noastra "Salau pane cu cimbrisor lamaiat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
File de peste (platessa) cu sos beurre blanc si conopida picanta