Salata verde cu pastrama

de Catalina L in Salate, 8 Oct 2016 | 2962 vizualizari

 

Va propun o salata delicioasa pregatita cu un rest de pastrama.
Puteti vedea aici 2 retete de pastrama de casa.

 

INGREDIENTE

  • 1 salata verde
  • sos vinaigrette (1 lingurita mustar, sare, piper, 1 lingura otet, 3 linguri ulei de masline)
  • rosii cherry
  • 125 g cascaval
  • 125 g pastrama
Portii: 3
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata verde cu pastrama:

Pregatim sosul vinaigrette : amestecam otetul, mustarul, sarea si piperul.

La urma adaugam uleiul si frecam bine pana se obtine o crema mai subtire.

Spalati salata.

Taiati-o bucati si puneti peste ea sosul vinaigrette. Amestecati.

Taiati pastrama in felii subtiri si cascavalul cubulete.

Intr-o farfurie adanca puneti salata, ornati cu feliile de pastrama, cuburile de cascaval si rosiile cherry.

Serviti imediat !

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata verde cu pastrama" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

anca_rm 1

10.10.2016, 09:17

buna tare

Rahela Velicu 1

11.10.2016, 10:39

kytz 1

04.08.2017, 13:31

O idee foarte bună!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Salata de ciuperci cu cremwusti