O salata colorata, aromata, gustoasa, plina de prospetime si sanatoasa. Ma intorc la bucataria turceasca, trebuie sa recunoastem, este pe gustul nostru al romanilor. Combinatia de carne de pui si legume este una foarte buna, usoara si satioasa. Iata o reteta reusita, va recomand cu drag ... recomandata si pentru cei aflati la dieta! Pofta buna!
Pregatim gratarul din piept de pui (recomand sa fie facuta ,,inabusita"), aveti o varianta chiar aici: http://www.bucataras.ro/retete/pui-domnesc-33251.html Recomandarea este valabila doar pana la etapa cu mozzarela.
Coacem si curatam ardeii, puteti folosi mai multi ardei. Dupa ce s-au copt presam sare peste ei si ii acoperim pentru cateva minute, asa ii vom curata mai usor.
Feliem gratarul din piept de pui (fasii mai mari), adaugam ardeii copti feliati. Apoi adaugam legumele curatate, spalate si date pe razatoarea mare, castravetii taiati rondele si patrunjelul verde tocat marunt.
Adaugam zeama de lamaie, putina sare si piper dupa gust. Salata este si mai aromata daca este servita ,,rece".