salata seherezada - post

de mihaelar63 in Mancaruri de post, 21 Mar 2010 | 9185 vizualizari

 

Este varianta de post a salatei mele persane . Am avut musafiri , viitori fini care posteau . La aperitiv am mai servit tofu cu legume si salata de vinete .

 

INGREDIENTE

  • 4 buc cartofi
  • 1 buc sfecla
  •  4 linguri maioneza de post
  • 1 lingura chimen
  • 1 lingurita otet
  • 1 lingura ulei
  • sare
  • piper
  • praz ptr decor
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA salata seherezada - post:

  1. cartofii si sfecla se fierb in apa cu sare .se curata de coaja.
  2. cartofii se taie rondele si se amesteca cu putin piper si ulei .
  3. sfecla se taie bastonase si se amesteca cu otet , chimen si maioneza.
  4. se tapeteaza o forma rotunda cu celofan si se pune un strat cu sfecla , unul cu cartofi si iar sfecla .se indeassa bine si se da la rece 1-2 ore .
  5. se rastoarna ,,tortuletul pe un platou si se decoreaza cu praz , sfecla sau salata verde .

TIPS-URI

1

daca tineti mai mult la rece , salata va fi si mai gustoasa , aromele intrepatrunzindu-se .

Daca ti-a placut reteta noastra "salata seherezada - post" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Baclava de casă - Rețeta delicioasă pentru iubitorii deserturilor orientale

pe 21.02 la 14:01

Churros de casă – Rețeta simplă pentru un gust autentic spaniol

pe 21.02 la 13:05

Sos cheddar, ideal pentru nachos și alte gustări

pe 21.02 la 10:56

Coji de nuci dulci, perfecte pentru fursecuri umplute

pe 20.02 la 14:38

Pâine cu usturoi și brânzeturi la cuptor - Bună de te lingi pe degete

pe 19.02 la 12:27

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Spaghete cu ciuperci şi sos de roşii - de post