Salata rece de paste cu conopida, zucchini si rosii

de Bya Ralu in Penne, 1 Apr 2016 | 4984 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Paste penne barilla
  • 1 dovlcel zucchini
  • 100-150 g conopida
  • 6-8 rosii cherry
  • 2 linguri smantana
  • ulei de masline
  • sare/piper, peperoncino
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata rece de paste cu conopida, zucchini si rosii:

Se pune pe foc o cratita cu apa si sare, cand incepe sa clocoteasca se adauga pastele cu un strop de ulei si se lasa sa fiarba la foc potrivit timpul care scrie pe cutie.

Se scurg bine de apa si se lasa la racit.

Se condimenteaza pastele si se pune ulei de masline.

Dovlecelul zucchini se spala bine se pune la fiert intreg cam 10-15 minute.

Conopida se pune separat la fiert rupta in bucati mai mici cam timpul care il are si dovlecelul.

Se scurg de apa, conopida se taie mai marunt, iar dovlecelul il taiem in doua si feliute potrivite.

Rosiile cherry se taie in patru.

Toate ingredientele se amesteca cu pastele reci, se pune smantana si condimentele si putin ulei de masline.

 

TIPS-URI

1

se serveste rece

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata rece de paste cu conopida, zucchini si rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

Bya Ralu 1

04.04.2016, 19:26

mihaelar63 1

05.04.2016, 02:48

DeliciidelaM 1

10.04.2016, 09:18

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Paste cu cartofi