Salata dobrogeana

de Ina in Salate, 24 Mai 2010 | 8075 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 rosii
  • 2 fire de ceapa verde
  • 100 g telemea sarata ( preferabil de oaie )
  • marar verde, patrunjel
  • masline ( optional )
  • ulei de masline ( 3-4 linguri )
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata dobrogeana:

    Se taie rosiile  si ceapa in bucati mici, branza se da pe razatoare, iar mararul si patrunjelul se toaca marunt. Se pune totul intr-un castron, maslinele se taie felii si se pun si ele in salata,  se adauga ulei de masline si se amesteca totul bine.

    Salata este gata. Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata dobrogeana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

Julie 1

28.05.2010, 21:46

Imi trebuiesc cam vreo 10 Ai?
Daca nu , iau 5 de la tine si 5 de la Adina tu ce zici Adina?

Julie 1

28.05.2010, 21:47

Stiu sa folosesc picasa doar ca nu intrasem deloc la partea cu colaje. Oricum multumesc!

Ina 1

28.05.2010, 22:40

Daca dau 10, e prea mult. Doar 5 , asa...

Bafta la colaje!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Salata de ardei copti cu usturoi