O cina rapida, delicioasa si sanatoasa...inelele de calamar sunt congelate, se prepara f usor, mie nu-mi lipsesc din congelator si le prepar mai ales atunci cand nu am mancare gatita si trebuie sa prepar ceva rapid...
Inelele de calamar se prajesc in ulei la foc iute, cate 1 minut pe o parte si pe alta, pana devin aurii.Se scot pe prosoape de hartie pt a absorbii surplusul de ulei. Pt salata: spalam legumele si le curatam, le taiem in cuburi, feliute, dupa preferinte, taiem cubulete si branza si amestecam toate ingredientele. Le asezonam dupa gust cu sare, zeama de limeta si ulei de masline. Lasam salata pt 10-15 minute la frigider sa se intrepatrunda toate aromele, apoi servim cu inelele de calamar si mai stropim cu putina zeama de limeta sau lamaie.
Pofta buna!!!
1
inelele de calamar se pot praji si in cuptor, daca nu doriti prajite in ulei, eu am evitat caldura cuptorului pt ca si asa este canicula
2
salata o combinati dupa preferinte, gusturi si ce aveti prin frigider