Salata de ridichi cu branza cremoasa de vaci

de Catalina L in Salate, 26 Mai 2019 | 2204 vizualizari

 

O salata usoara de ridichi cu un sos din branza de vaci parfumat cu crema de icre 'tarama' si zeama de lamaie.
 
https://www.blogulluicatalina.com/2019/04/salata-de-ridichi-cu-branza-cremoasa-de.html

 

INGREDIENTE

  • 100 gr ridichi roșii
  • 1-2 linguri zeama de lamaie
  • 70 gr branza de vaci cremoasa
  • 30 gr de crema de icre 'tarama'
  • 1 ou fiert tare
  • sare, piper.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de ridichi cu branza cremoasa de vaci:

 

Amestecati branza de vaci cu zeama de lamaie, cu crema 'tarama', sare si piper.

Curatati oul de coaja si tocati-l marunt. Spalati si curatati ridichile. Taiati-le felii subtiri.

Amestecati ridichile cu sosul si cu oul tocat (pastrati un pic pentru decorul final).

Verificati de sare si piper.

Puteti decora in castron direct cu un pic de ou pastrat, cu cateva felii de ridichi si cu masline.

Eu am decorat in farfurie cu ajutorul unui cerc de inox.

Foarte usoara si buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de ridichi cu branza cremoasa de vaci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Salata de pui cu ardei copti