Daca doresti o salata exotica si racoritoare, salata de pui cu mango si avocado reprezinta alegerea ideala. Iar ca totul sa fie perfect, sosul de ghimbir cu lamaie se constituie in dressing-ul cel mai potrivit.
Preparare salata de pui cu mango si avocado: Tocati pieptul de pui cuburi si puneti-le in supa de pui sa fiarba, timp de 20 de minute, cu un capac deasupra.
Cat fierbeti pieptul de pui, curatati si taiati fructele de avocado cuburi si turnati peste ele sucul de lamaie pentru a nu se oxida. Curatati si tocati cuburi fructele de mango, dupa care tocati frunzele de menta.
Dupa ce a fiert pieptul de pui, timp de 20 de minute, puneti-l la racit intr-o strecuratoare (supa in care a fiert puiul o puteti arunca).
Dupa ce s-a racit 10 minute, adaugati puiul intr-un castron, peste el adaugati cuburile de avocado, cuburile de mango, menta si sosul de ghimbir si lamaie (preparare sos dressing).
Amestecati bine, dupa care se poate servi. Puneti pe un platou (pentru decor) frunze de valeriana sau de salata verde, peste care adaugati salata de pui cu mango si avocado.