Salata de pui cu ciuperci

de Steffy in Salate, 8 Noi 2013 | 5967 vizualizari

 

Este o salata extraordinar de simpla si buna.

 

INGREDIENTE

  • un piept de pui
  • 2 cutii ciuperci
  • 6-7 castraveti murati
  • 6-7 linguri de maioneza
  • 6 catei de usturoi
  • un morcov pentru ornat
  • sare, piper dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de pui cu ciuperci:

Spalam si apoi fierbem pieptul de pui si il lasam sa se raceasca.

Tocam carnea de pui marunt. Taiem ciupercutele si castravetii murati, ii lasam la scurs si apoi eliminam surprusul de apa (riscam sa taiem maioneza daca nu le scurgem bine de apa). Eu am folosit robotul de bucatarie si le-am maruntit imediat.

Amestecam bine ciupercutele, castravetii, carnea de pui, maioneza, imediat condimentam cu sare si piper dupa gust. Adaugam si cativa catei de usturoi maruntiti si salata e gata. Mi-au iesit 4 boluri cu salata. O putem orna cu cativa morcovi fierti, feliati frumos.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de pui cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Salata de pui, telina,mere, morcovi si miez de nuca