Salata de primavara cu sparanghel si branza de capra aromatizata

de Satisfyyourcravings in Salate, 4 Feb 2016 | 2848 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 salata Little Gems
  • 5 tulpini sparanghel
  • 4 ridichi
  • 30 grame branza de capra
  • 10 frunze busuioc proaspat
  • 3 linguri chives tocat
  • 2 linguri ulei din miez de nuca
  • 1 lingura maioneza din iaurt
  • 1/2 lingurita miere
  • sucul de la 1/2 lamaie
  • 1 lingurita otet
  • sare/piper
  • 1 lingura miez de nuca
  • 1 lingurita fistic
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de primavara cu sparanghel si branza de capra aromatizata:

Se prajesc nucile si fisticul intr-o tigaie fara ulei, pana elibereaza aromele.

Cu ajutorul unui mojar se transforma busuiocul si chives intr-o pasta. Se imparte in 2 si o jumatate se amesteca cu branza de capra, care se patreaza apoi la frigider, iar celalata jumatate se amesteca cu otetul, mierea, uleiul din nuci, sare, piper, maioneza, sucul de lamaie si otetul pana se obtine un dressing cremos. 

Se taie cotorul salatei si se desface frunza cu frunza. Se feliaza ridichiile. Cu ajutorul unui peeler, se taie sparanghelul in panglici lungi. Se amesteca salata cu ridichiile, sparangheul si dressingul. 

Se aseaza pe un platou si se presara cu nucile si fisticul sfaramate si branza de capra aromatizata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de primavara cu sparanghel si branza de capra aromatizata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert Diplomat, la cupă - Ușor, delicios și savuros

de RODIMUR 8

ieri la 16:30

Prăjitură cu iaurt și căpșuni - Simplă, pufoasă și aromată

ieri la 11:07

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salata de sfecla rosie cu ulei de struguri