Salata De Primavara Cu Crutoane

de Anamaria Cook in Salate, 3 Apr 2013 | 4767 vizualizari

 

Pentru un pranz satios si sanatos va recomand salata mea preferata, ca tot a venit primavara si apar legumele proaspete in piata.

 

INGREDIENTE

  • 2 rosii potrivite
  • un castravete
  • 50 g branza feta
  • 2 fire de ceapa verde
  • 3 felii sunca de curcan
  • zeama unei lamai
  • 2 linguri ulei de masline
  • sare si piper
  • 1-2 felie de paine toast pentru crutoane
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata De Primavara Cu Crutoane:

 

  Taiati feliile de paine in cuburi mici si asezati-le pe o tava de cuptor. Stropiti cu putin ulei de masline si un praf de sare gronjoasa, de preferat. Puneti in cuptorul incins la foc potrivit pana ce painea devine crocanta si capata o culoare aurie.  Intre timp taiati rosiile si castravetii in felii de marimea dorita, feliati ceapa verde si puneti totul intr-un castron incapator, apoi adaugati sunca de curcan taiata marunt si branza feta sfaramata. Amestecati totul cu sucul de lamaie, uleiul de masline si un praf de sare si piper. Serviti cu crutoanele crocante. Puteti inlocui sunca de curcan cu piept de pui la gratar. Eu cand am mai pun si cateva felii de masline kalamata sau masline negre pentru un plus de savoare!!! POFTA BUNA!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata De Primavara Cu Crutoane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Salata de morcovi (turceasca)