1.Se prepara jeleul de cocos.Se inmoaie gelatina in apa rece.Intr-o cratita , se toarna laptele de cocos si laptele obisnuit , se adauga 1/2 din cantitatea de zahar si se lasa sa dea un clocot.Se ia cratita de pe foc, se pune nuca de cocos , se acopera cratita si se lasa 15 minute.Se adauga gelatina dizolvata si se da la rece.
2.Intre timp, se bate frisca cu restul de zahar si se incorporeaza in crema racita.Se varsa compozitia intr-un vas de Jena sau bol de sticla de forma dreptunghiulara si se pune la rece, in frigider, pentru 2 ore.
3.Fructele de mango se curata de coaja si se teie felii subtiri.Gelatina se dizolva in apa rece.Intr-o cratita , se toarna 15cl. apa si zaharul.Se lasa sa fiarba pana se dizolva zaharul cca. 15 minute.Se aduga gelatina, se ia cratita de pe foc si se lasa siropul sa se raceasca.
4.In momentul servirii, se taie jeleul de cocos in cubulete.Se repartizeaza feliile de mango pe 6 farfurii,se stropesc cu siropul racit si se aseaza cuburi de jele pe fiecare farfurie.Se presara nuca de cocos.