Salata de icre de crap

de Ina in Peste, 4 Iun 2013 | 11809 vizualizari

COMENTARII (38)

Ina 1

04.06.2013, 21:59

Laura

Geanina87 1

04.06.2013, 22:04

Ela68 1

04.06.2013, 22:09

eu le fac manual, n-am curaj cu mixerul

adry88 1

04.06.2013, 22:12

imi place tare mult salata

RuxyRux 1

04.06.2013, 22:13

Minunate!

Rocsi 1

04.06.2013, 22:45

Eu nu pap dar arata bine

jolygina 1

04.06.2013, 22:52

loredanaaa 1

05.06.2013, 01:37

as vrea si eu,n-am mai mancat de mult

Ina 1

05.06.2013, 08:03

Ela68
04.06.2013, 22:09
eu le fac manual, n-am curaj cu mixerul

Ela, cu ani in urma si mie mi-era teama cu mixerul, pentru ca stiam de la parinti ca la icre trebuie sa lucrezi doar cu lingura de lemn . De cand le fac la mixer n-am dat rateuri si le fac mult mai rapid, pentru ca torn ulei mai mult deodata, fara frica ( ma ajuta sarea de lamaie si miezul de paine, adaugate de la inceput in icre )

_Alina_ 1

05.06.2013, 08:44

Super!

Satisfyyourcravings 1

05.06.2013, 12:02

Ce poftă mi-ai făcut!

madi_marin 1

08.06.2013, 20:27

imi plac foarte mult icrele, dar cu paine nu le-am facut niciodata... am incercat odata cu amidon , pregatit ca si grisul....si au iesit ca cele de la supermarket...

blue65 1

12.12.2013, 13:43

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Icre de peste