Salata de fasole verde (pastai) cu maioneza

de alinutzika in Salate, 16 Iul 2011 | 14313 vizualizari

COMENTARII (18)

Ina 1

16.07.2011, 15:44

Stiu ca gustul e delicios
Daca-mi permiti un sfat....incearca sa tai fasolea cu cutitul si sa o lasi mai marisoara . Rezultatul te va multumi, crede-ma, si-n privinta aspectului si a gustului http://www.bucataras.ro/retete/fasole-verde-cu-maioneza-si-usturoi-8888.html

alinutzika 1

16.07.2011, 15:49

Multumesc de sfat, Ina...
Am taiat si eu pana acum fasolea asa cum ai spus tu...dar am vrut sa-mi iasa ceva mai fina, asa ca am tocat-o.
Si nu regret deloc...arata bine, zic eu...dar stii cum e....gusturile nu se discuta..)

Ina 1

16.07.2011, 15:58

Ai dreptate Ma gandeam ca nu ai incercat varianta cu fasolea mai mare...mie una mi se pare mai de efect si un pic mai...gustoasa .
Lafel ca la drob : e mai gustos cu carnea bucatele decat dat prin masina
Toate bune!

soryna1981 1

16.07.2011, 15:59

Asa este gusturile nu se discuta,in schimb imi permit sa vin si eu cu parerea,fasolea tocata si facuta cu maioneza este tare buna,in copilarie MAMA facea foarte mult si eram toti fratii innebuniti,doar ca nu am mancat vreodata cu smantana ,dar cred ca este buna...felicitari ca mai faci si retete mai traditionale pentru amintirea din vremurile de demult......oricum bravo

DIANA B 1

16.07.2011, 16:08

Ioteeeeeeeee , ce idee grozavaaaaaaaaaaa

alinutzika 1

16.07.2011, 16:09

Soryna, eu intotdeauna cand fac ceva cu maioneza, adaug si smantana.Mi se pare cam gretoasa maioneza fara ea.
Va multumesc de aprecieri!

Ina 1

16.07.2011, 16:56

Nu am incercat cu smantana...
Mie mi se pare grasa maioneza din ou fiert. ( am si eu un fix ) Asa ca fac maioneza doar din galbenus crud si nu am avut niciodata reprosuri ... http://www.bucataras.ro/retete/maioneza-din-galbenus-crud-6119.html

Ina 1

16.07.2011, 16:57

De aceea e bine ca putem si discuta aici si vedea alte pareri Poate chiar mi-ar placea cu smantana

adasev12 1

16.07.2011, 17:27

f bun si mie -mi place mult

mihaelaM 1

16.07.2011, 18:41

sunt bune si mie imi plac dar asa marunte nu am facut pana acum,de fiecare data le-am taiat cu cutitul,cat despre maioneza fac tot cu galbenusurile crude
o sa incerc si cu smantana ca asa nu am papat pana acum

Rocsi 1

16.07.2011, 20:03

ce bine arata..la inceput credeam ca-s vinete

ArianaBala 1

16.07.2011, 22:54

cred ca e delicioasa

RuxyRux 1

16.07.2011, 22:58

Arata delicios

nadina73 1

17.07.2011, 20:45

Am primit si eu din tara fasole galbena pastai si lata si rotunda asa ca sapatamana viitoare am sa fac si eu

Lau 1

17.07.2011, 21:05

delicios

alinutzika 1

17.07.2011, 22:24

Chiar iti recomand sa o faci, Nadina...e pacat sa nu profiti de sezonul pastailor din plin...

mamaieelena 1

18.07.2011, 07:28

divainbucatarie 1

18.07.2011, 11:05

yammy!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

ieri la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Poienita cu ciuperci