Salata de fasole rosie si porumb, reteta de post

de MotanLaOale in Mancaruri de post, 25 Noi 2012 | 31689 vizualizari

 

Salata de fasole rosie si porumb, reteta de post este o optiune delicioasa si hranitoare, perfecta pentru a fi servita ca garnitura sau ca fel principal intr-o masa sanatoasa. Aceasta salata este bogata in proteine, fibre si vitamine, iar combinatia de texturi si arome face din ea o alegere populara pentru diverse ocazii.

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente Salata de fasole rosie si porumb, reteta de post
  • 300g fasole rosie
  • 100g porumb
  • 1 ceapa rosie
  • 2 rosii
  • ulei de masline
  • otet de vin rosu
  • sare
  • piper
  • piper boabe
  • foi de dafin
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de fasole rosie si porumb, reteta de post:

Fasolea se fierbe in oala sub presiune o ora cu sare, piper boabe si foi de dafin.

Se lasa la scurs si racit.

Porumbul (congelat) se fierbe 30 minute si se pune la scurs si racit.

Caand sunt racite se amesteca cu ceapa si rosiile taiate.

Se pune ulei de masline, otet, sare si piper dupa gust.

Se amesteca si este gata.

Este mai buna dupa 30 de minute de stat la frigider.

Incercati si salata de morcovi cu porumb sau salata de fasole cu maioneza. O alta reteta de post delicioasa este hummus cu fasole rosie.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de fasole rosie si porumb, reteta de post" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Burgeri din fulgi de ovaz