Salata de cruditati cu nuci

de Sabina in Salate, 15 Mai 2009 | 8464 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o telina potrivita
  • 2 mere
  • 1/2 piet pe pui fiert
  • struguri
  • cativa miezi de nuca tocati
  • 3 linguri generoase de smantana
  • 1/2 lamaie
  • sare, piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de cruditati cu nuci:

Curatam telina si marul. Dam telina pe razatoare si stropim cu zeama de lamaie (sa nu oxideze, dar si pentru gust). Dam si marul pe razatoare, dar stoarcem de suc. Combinam marul cu carnea de pui taiata cubulete, telina si smantana. Boabele de struguri le taiem pe jumatate si scoatem samburiei.
Adaugam la salata nuca si jumatatile de boabe de struguri, potrivim si cu smantana, condimentam si gata. Pentru decoram putem sa folosim boabe intregi.

Salata se servita cu paine prajita, iar dupa preferinta putem sa inlocuim smantana si cu maioneza.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de cruditati cu nuci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Sparanghel cu sunca de Serrano si sos de mustar