Salata de cruditati

de LadyCrs in Salate, 17 Aug 2012 | 6124 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 morcovi
  • 3 cartofi
  • o telina
  • un ardei capia
  • 2 galbenusuri
  • o lingurita mustar
  • 400 g piept pui
  • ulei
  • 2 mere
  • sare, piper, busuioc, oregano
  • o lamaita
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de cruditati:

Punem cartofii si pipetul de pui la fiert. Dam prin razatoare telina, morcovii si merele pe care la vom stropi cu zeama de lamaie pentru a nu se oxida. Tocam cubulete ardeiul capia. Pregatim maioneza din cele doua galbenusuri si mustar, turnand ulei putin cate putin si amestecand in acelasi sens pentru a nu se taia. Dupa ce s-au fiert si s-au racit cartofii ii curatam de coaja si ii taiem bucati..iar cu pieptul de pui procedam la fel.

Amestecam toate ingredientele impreuna cu maioneza si condimentam dupa gust.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de cruditati" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Salata de cruditati cu ton si sos de maioneza