Aceasta salata este consistenta, plina de vitamine, dar in acelasi timp consistenta.
Se fierb cartofii, se spala salata si legumele. Se portioneaza legumele. Daca aveti pregatite ingredientele, prepararea dureaza 5 minute cat le amestecati.
Amestecati intr-un bol mare, ceapa, ardeiul iute, Kapia si caperele cu ulei, zeama lamaie si putina sare.
Taiati cartofii cuburi si ii amestecati cu legumele pregatite anterior.
Maslinele se scurg de saramura si se limpezesc cu apa rece. Scurgeti-le de excesul de lichid.
Maruntiti somonul si scoateti tonul din conserva.
Adaugati in bol maslinele si pestele. Amestecati.
La sfarsit se amesteca totul cu frunzele verzi.
Gustati si acriti sau sarati daca este nevoie.
Atentie !!!!! Sare se pune daca chiar este nevoie. Pestele, maslinele, ardeiul jalapenos, caperele, toate au continut mare de sare pentru a sta bine conservate.
1
Atentie !!!!! Sare se pune daca este chiar nevoie. Pestele, maslinele, ardeiul jalapenos, caperele, toate au continut mare de sare pentru a sta bine conservate.