O altă variantă a salatei de cartofi!
Cartofii se pun la fiert în coajă, cca. 20 de minute în apă rece cu puțină sare. După ce s-au fiert cartofii se curăță de coajă, se taie cubulețe, încă fierbinți, se stropesc cu ulei de măsline. Între timp ceapa verde se curăță, se toacă mărunt și se adaugă la cartofi. Castraveții și ardeii kapia se toacă cubulețe. Ouăle se fierb cca. 4 minute în apă clocotită, se trec sub jet de apă rece, apoi se curăță de coajă și se toacă cubulețe. Salamul se mărunțește de asemenea. Castraveții, ardeii, ouăle, salamul, se adaugă la amestecul de cartofi și ceapă. Totul se asezonez de sare, piper și zeamă de la ardeii kapia copți, amestecându-se ușor pentru a se îngolba toate ingredientele.
Se dă le rece cca. 15 minute ptr. a se împreuna gusturile.
Poftă bună!