100% by Ionix... lool
bureţii muraţi îi am de la mătuşa mea.... mi-a spus că doar în zonă la ei se pun astfel la borcani, nu garantez :D... oricum, o salată foarte apreciată şi inedită, zic eu, datorită ingredientelor
Începem prin a pune ceapa la marinat. Ceapa se curăţă şi se taie julien. Se aşează într-un vas si turnăm zeamă de lămâie şi sos de soia. Ceapa marinată se dă la frigider timp de vreo 10-15 minute.
Cartofii se fierb în coajă şi apoi se dau la răcit. Curăţăm de coajă şi tăeim cubuleţe.
Gogoşarii se taie feliuţe şi ceapa verde rondele.
Bureţii sunt muraţi în oţet şi se taie felii pe lungi iar cei mai mici se lasă întregi.
Amestecăm toate ingredientele, punem sare, ulei si piper după gust.
Presărăm foi de ceapă verde tăiate marunt şi servim.
Poftă bună!