Reteta aceasta face parte din categoria retetelor rapide! Se face atat de usor, este satioasa, iar ardeii kapia copti ii dau un gust aparte! Noua ne place si o facem ori de cate ori nu avem timp de ceva sofisticat, dar trebuie sa ne potolim foamea cumva. Daca nu o doriti de post, puteti adauga si oua fierte, ceapa cruda daca va place (eu nu o agreez) si ce mai doriti!
Curatati cartofii, apoi ii taiati cuburi. Ii puneti la fiert intr-o oala cu apa si putina sare, pana sunt patrunsi. Cand sunt fierti, ii scurgeti de apa, ii lasati la racorit pana sunt usor calduti. Coaceti ardeii kapia, ii puneti intr-un bol si ii lasati acoperiti circa 20 de minute. Ii decojiti, le scoateti cotoarele si semintele, apoi ii taiati bucatele mici. Castravetii ii decojiti, ii taiati in doua pe lungime, apoi ii faceti felii. Maslinele le taiati rondele. Patrunjelul si busuiocul le tocati marunt. Puneti intr-un bol castravetii, ardeii si maslinele. Le amestecati, apoi adaugati cartofii. Condimentati totul cu sare, piper, puneti putin ulei de masline si mustarul. Amestecati usor, iar la final incorporati verdeata. Este gata pentru a fi servita! Pofta buna!