Salata de Boeof

de _Alina_ in Aperitive / Garnituri, 11 Mai 2013 | 3302 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 450 g cartofi
  • 250 g morcov
  • 320 g castraveti murati
  • 130 g piept de pui fiert
  • 350 g rulada din piept de pui
  • 1/2 lgt sare
  • maioneza : 1 ou, 300 ml ulei, 2 lgt zeama de lamaie, 1 lgt mustar, 1/4 lgt sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de Boeof:

1. Spalam morcovii si cartofii si ii punem la fiert cu tot cu coaja in apa cu putina sare. Dupa ce au fiert ii lasam sa se raceasca, iar apoi ii taiem cubulete.
2. Taiem cubulete castravetii si -i  punem intr-o sita la scurs, abia dupa ce s-au scurs ii amestecam cu cartofii taiati.

3. Pieptul de pui, rulada din piept de pui le facem cuburi si le amestecam cu cartofii si morcovii apoi se amesteca cu maioneza.
    Maioneza se prepara ca in acest video - http://www.youtube.com/watch?v=dC4C0JbMeHY&feature=player_embedded   

4. Punem salata intr-un bol/farfurie si o ornam. De multi ani o ornez cu coji de lamaie aranjate sub forma de trandafir din motive practice - nu se oxideaza, dar si estetice. :)    

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de Boeof" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

diana_k 1

11.05.2013, 20:22

Rocsi 1

11.05.2013, 20:57

O bunatate, insa nu iti cer ca astazi am facut si eu

babi5 1

19.06.2013, 13:08

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

ieri la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv pasta tartinabila din branza de burduf, cu ceapa verde si ardei gras