Salata cu urechi de lemn si chipsuri de tortilla cu crema de branza Delaco

de AlexTeacher in Salate, 11 Noi 2015 | 5355 vizualizari

 

O salata similara cu cea de la ChopStix. Mult mai buna la gust totusi :)))

 

INGREDIENTE

    • Foi tortilla – 2 buc
    • Crema de branza cu somon "Delaco" – 4 linguri
    • Ghimbir proaspat, ras – 1/2 lingurita
    • Ciuperci "Mun" Urechi de lemn deshidratate – 50 g
    • Usturoi – 3 catei
    • Castraveti Fabio – 3 buc
    • Fresh de lamaie – 2 linguri
    • Otet cu ghimbir si miere – 2 linguri
    • Sos de soia calitativ – 2 linguri
    • Ulei de susan – 1 lingurita
    • Piper – dupa gust
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata cu urechi de lemn si chipsuri de tortilla cu crema de branza Delaco:

  • Taie bucatile de tortilla in triunghiuri si prajeste-le pe fiecare parte intr-o tigaie incinsa;

  • Unge bucatile de tortilla cu crema de branza Delaco;

  • Lasa ciupercile la hidratat intr-un castron cu apa pentru 15 min;

  • Curata castravetii de coaja, da-i pe razatoare si stoarce-i bine;

  • Toaca usturoiul marunt si zdrobeste-l impreuna cu ghimbirul intr-un mojar;

  • Amesteca ghimbirul, usturoiul, ciupercile, piperul si castravetii intr-un castron incapator;

  • Adauga fresh de lamaie deasupra, succedat de sos de soia, otet cu ghimbir si miere si ulei de susan;

  • Amesteca bine toate aceste ingrediente si serveste cu chipsurile de tortilla;

    Pofta buna ! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata cu urechi de lemn si chipsuri de tortilla cu crema de branza Delaco" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Avocado cu branza fina din lapte de capra