O salata rapida si buna, cu ce am avut la indemana, care poate fi servita la orice ora din zi!
Se spala salata verde foarte bine apoi se lasa sa se scurga de apa.
Ridichile se curata, se spala apoi se taie feliute. La fel se procedeaza si cu rosiile.
Ouale se pun la fiert in apa cu putina sare si otet. Se lasa aproximativ 10 minute la fiert din momentul in care incepe sa clocoteasa apa.
Tonul se scurge de ulei. Casul se taie cubulete mici.
Intr-un bol se pune salata verde rupta cu mana in bucati mai mici. Se adauga ridichile si rosiile, apoi tonul. Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust, se amesteca, apoi se stropeste cu uleiul, zeama de lamaie si otetul balsamic dupa gust. Se mai amesteca o data, usor, apoi se aseaza in farfurii.
Deasupra se pun ouale taiate si bucatelele de cas.
Pofta buna!
1
Se pot adauga masline, castraveti, ardei, etc.
2
Casul de capra se poate inlocui cu telemea.