Ouale se fierb dupa preferinte.
Salata se rupe in bucati de marime potrivita.
Se presara pieptul de pui cu sare, piper, maghiranul si pudra de usturoi si se aseaza pe jumatatea inferioara a unei hartii de copt. Se aduce partea superioara peste, astfel incat carnea sa fie acoperita complet. Se bate usor cu un sucitor pana ajunge la o grosime de 2 cm.
Se incalzeste putin ulei intr-o tigaie la foc mediu si se adauga feliile de bacon. Se prajesc pana devin crocante, apoi se transfera pe o farfurie. In acceasi tigaie, se frige pieptul de pui 3-4 minute pe parte. Se transfera pe un tocator si se lasa putin la odihnit.
Intre timp, se toaca ansoa si se piseaza usturoiul. Se adauga amandoua intr-un borcan cu capac impreuna cu parmezanul ras, sucul de lamaie, iaurtul, sare, piper si uleiul de masline. Se inchide borcanul cat mai etans si se scutura pana se obtine un sos omogen. Se adauga apa daca este nevoie.
Se aseaza salata pe un platou, impreuna cu baconul sfaramat, pieptul de pui taiat fasii, ouale taiate in jumatati sau sferturi si se toarna dressingul deasupra. Se presara cu fulgi de parmezan si se serveste imediat.