Salata cu peste marinat

de MotanLaOale in Salate, 29 Dec 2010 | 7078 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4-5 cartofi
  • 2-3 cepe roshi
  • 400 g peste marinat
  • 1 ceapa murata
  • Masline
  • Ulei de masline
  • Sare, piper
  • Maioneza
  • Ketchup
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata cu peste marinat:

Cartofii se fierb in coaja se lasa la racit se curata si se taie in felii potrivite.

Pestele se rupe in bucati potrivite

Porumbul congelat se fierbe 30 de min si se raceste.

Ceapa se curata si se taie rondele.

Ceapa murata se taie rondele

Pentru un castron se amesteca toate ingredientele se pune ulei de masline si se potriveste de sare si piper.

Se poate servi cu maioneza si ketchup.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata cu peste marinat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

Dana_Retetegg 1

29.12.2010, 23:33

Bucataras Medi 1

29.12.2010, 23:42

D-asta vreau o portie cat mai mare ..............

MotanLaOale 1

30.12.2010, 08:03

multumesc ...........La multi ani 2011!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

ieri la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Salata cu ton si paste