O reteta proaspata si foarte gustoasa mai ales daca va plac calamari si branza de capra .
Salata si spanacul trebuie spalate foarte bine in apa rece si zvantate .
Inelele de calamari (eu am avut congelate ) le decongelam si le spalam in apa rece , sub jet . Le punem pe un servetel sa se scurga apa din ele. Presaram cu sare .
Intr-o farfurie punem 2 linguri de faina si luam fiecare inel de calamari si le dam prin faina . Luam un ou si il batem bine impreuna cu un praf de sare . Inelele de calamari le dam prin ou si apoi prin pesmet iar apoi le lasam sa se zvinte putin ,in acest fel vor iesi mai crocante.
Le prajim in ulei incins .
Facem un dressing din sosul de rodie, sare , piper , putina nucsoara proaspat razuita si uleiul de masline.
Salata si spanacul le asezam intr-un bol si turnam peste ele dresingul .
Amestecam cu ajutorul a doua linguri in asa fel incat dresingul sa imbrace toata salata .
Aranjam intr-o farfurie totul , deasupra punem capsuni taiati si bucati de calamar prajit.