Salam de pui

de Miha in Mezel de casa, 14 Sep 2010 | 12137 vizualizari

COMENTARII (52)

nadina73 1

14.09.2010, 15:46

miha azi fiind sarbatoare mare Inaltarea Sfintei Crucii e o sarbatoare cu post la ortodoxisi se posteste deci nu se mananca de dulce (lapte,oua,carne.....) dar daca mai ai pe joi vreau si eu si daca nu lasa ca imi fac

gaby_duceag 1

14.09.2010, 15:52

nadina stie

nadina73 1

14.09.2010, 15:53

nadina73 1

14.09.2010, 15:54

pt toata gasca zapacita

Miha 1

14.09.2010, 15:56

Bai...io nu-s dusa de prea multe ori la biserica. Nu le prea stiu.

Rocsi 1

14.09.2010, 15:58

mai miha site ea ce stie gabi...inca nu a pierdtu sirul zilelor,,,intr-adevar e mare sarbatoare si se posteste...e pacat sa papi azi d frupt...dar fiecare le stie pe ale lui....

gaby_duceag 1

14.09.2010, 15:59

nu, Miha, nu e vb ca as fi io cine stie ce evlavioasa dar azi stiam si am postit. le sar de multe ori si eu.sunt pofticioasa si...cu copiii..mi-e greu. nu exista nu pot, stiu, dar nu este..vointa

ionix 1

14.09.2010, 15:59

eu am zis ca postesc azi daaaaaar a trebuit sa mananc piept de pui la gratar... asa ca, a tinut vara-mea, Roxana , si pentru mine

silvi0ara 1

14.09.2010, 16:01

Uite ca si eu ca si Miha.
Daca nu zicea Nadina,nu stiam.Da,recunosc,eu nu tin post prea des.Pap azi,ca pana joi nu se stie daca mai ramane.

Rocsi 1

14.09.2010, 16:09

auzi mai ionix fiecare tine pentru el...doar nu iti speli tu pacatele pe spinarea mea...asa ca la post cu tine..lasa mai gabi fetele astea nu au timp de post...

ionix 1

14.09.2010, 16:11

sa stii ca eu tin post atunci cand nu e de tinut post... daca stiu ca tre' sa tin post atunci mananc carne in plus, eu nu pot rezista fara lactate si branzeturi... la mine, nici o zi fara branza sau iaurt

Miha 1

14.09.2010, 16:21

"nu, Miha, nu e vb ca as fi io cine stie ce evlavioasa " Vezi ca nici sa te strambi la mine nu ai voie azi. Ai dreptate, daca exista vointa poti face orice. Dar...in discutii despre religie nu ma bag.

ionix 1

14.09.2010, 16:25

bey, asa-i... suntem fecioare sclifosite... dar sa zica barbatii mersi, ramanem fecioare pan' la moarte

Rocsi 1

14.09.2010, 16:29

vai fecioarelor.....pretentioase mi s epar fecioarele aste

dentistutza 1

14.09.2010, 19:08

ideea este originala si desigur pt. pitici este grozava. ma alatur si eu sclifositelor care nu pun in gura piele, slanina, grasime animala vizibila ( incluziv God forbid) grasime ce pluteste pe supa. oricum as incerca salamiorul fara pielea cahhh (citez,desigur)
felicitari

dentistutza 1

14.09.2010, 19:09

acum vad formularea si va rog frumos sa nu faceti nicio referinta la sotul meu...

Natalia 1

14.09.2010, 19:11

Ahaaa, deci i-ai gasit denumirea potrivita. E ok si asa, intr-adevar seamana cu un salam

lili 1

14.09.2010, 19:59

bun salamelil

Corinuta 1

15.09.2010, 10:13

Arata supeeeer!

Miha 1

15.09.2010, 10:19

Multumesc!

Julie 1

17.09.2010, 08:33

L-am vazut si eu in "Practic" si ma gandeam ca trebuie sa fie tare bun!

Bunica 1

19.09.2010, 11:39

Buna idee!

Miha 1

20.09.2010, 14:43

Julie, asta e o alta reteta. Am incercat-o si pe cea din Practic zilele trecute. Dar mai mult mi-a placut asta.

Miha 1

20.09.2010, 14:44

Bunica

onuta 1

20.09.2010, 23:32

grozav

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

ieri la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Salam de pui